Klantbeoordelingen

Het Bizbook van Masu laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? We horen het graag!

Bent u nog niet bekend met het plaatsen van een review via Bizbook? Hier leest u meer.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Masu
5
189 Beoordeling
  • Jessica Van dijk
    13-11-2018 15:09
    Bedankt voor uw hulp, het was een heel aangenaam bezoek! Het is een hele leuke winkel met hartstikke mooie producten. Bedankt!
  • Lian P.
    29-04-2018 16:26
    Mooie, overzichtelijke zaak met keuze voor ieder wat wils! We zijn er heel erg goed geholpen en ik ben heel erg blij met mijn jurk! Een hele grote aanrader!
  • Linda Thijssen
    19-04-2018 14:14
    Mooie jurken en goede aandacht
  • Maria Rietje westkamp
    17-04-2018 16:25
    Hele mooie jurken en super service . Heel tevreden!
  • Kiara Spoelstra
    14-04-2018 17:52
    Super winkel, met veel keus uit veel leuke jurken. Super service! Goede en fijne persoonlijke hulp!
  • Driessen Luna
    14-04-2018 14:48
    Bedankt
  • Lieke Lieke
    05-04-2018 19:16
    Goede service
  • Indy SWINKELS
    05-04-2018 18:40
    Goede service, vriendelijke mensen, goed geslaagd !
  • Lieke Lieke
    31-03-2018 16:43
    Goede service, vriendelijkheid
  • Anke In 't zandt
    31-03-2018 15:44
    Mooie jurken en goed geholpen
  • Amber Amber
    31-03-2018 14:56
    Het is een fijne winkel met vriendelijke mensen die je graag helpen. Als iets niet helemaal in orde is dan maken ze het meteen, als dat natuurlijk mogelijk is.
  • Femke H.
    24-03-2018 17:35
    Super personeel, goed geholpen, zeer vriendelijk en een goede kijk qua vakgebied. Veel keus en goede kwaliteit!!!!
  • Bindels D.
    24-03-2018 14:37
    Heel erg goedebservice. Heb mijn perfecte Jurk!!
  • Janou M.
    24-03-2018 13:47
    Leuk personeel en goede service. Geslaagd voor een prachtige jurk.
  • Tessa Eijkelenberg
    24-03-2018 13:20
    Bedankt voor de goede service en mooie Jurk!
  • Quinty Reijnders
    24-03-2018 12:11
    Super service en zeer klantvriendelijk
  • Sterre Sterre
    23-03-2018 17:54
    Geslaagd!
  • Chiara Vermin
    15-03-2018 20:31
    Leuke winkel en goede service Heel erg behulpzaam Zeker een aanrader.
  • Dyanne Van Heeswijk
    15-03-2018 20:03
    Bedankt voor de mooie jurk ;)
  • Ellen Barten
    13-03-2018 16:51
    Super fijne winkel. Veel keus dus na ruim een uur geslaagd. Meteen sieraden en een leuk tasje kunnen vinden dus ik ben hartstikke tevreden!!!!
  • Lonneke Hendrickx
    10-03-2018 15:24
    Heel behulpzaam echt een aanrader!!
  • Zoë Mols
    10-03-2018 13:34
    Hele leuke winkel en fijne hulp
  • Indy Van daal
    10-03-2018 13:31
    Goed geholpen, klant vriendelijk
  • Manon Clabbers
    10-03-2018 12:10
    Fijne ervaring en erg klantvriendelijk!!
  • Femke Femke Pelzer
    09-03-2018 15:24
    Wat een mooie top behandeling en wat een super vriendelijk personeel goed luisterend oor en geweldige service we zijn super geslaagd. Hele mooie jurken zeker de moeite waard om zelf langs te komen .voor groot en klein.
  • Kadabra Aba
    08-03-2018 20:00
    Toppie gezellig mooi lekkere koffie en thee
  • Steeghs Judith
    08-03-2018 14:34
    Goede hulp, geven je goed advies
  • Linskens Anne
    07-03-2018 15:03
    Geslaagd
  • Iza Ten hoedt
    01-03-2018 20:05
    Ze helpen heel goed. En hele mooie jurken.
  • Nathali Bijker
    17-02-2018 12:22
    Goede hulp bij het zoeken van de jurk. Goede uitleg welke jurk waar hangt en eerlijke mening hoe de jurken staan.
  • Sanden Bo
    17-02-2018 12:10
    Super vriendelijk. Erg veel keus goed advies en ze nemen volop de tijd. Ik kom hier zeker terug
  • Wendy Cox
    17-02-2018 12:09
    Leuk personeel. Erg veel keus en goede adviezen. Nemen de tijd
  • Romy Romy
    16-02-2018 17:25
    Super leuke winkel
  • Anne K.
    08-02-2018 09:50
    Goed geholpen en erg vriendelijk
  • van Ratingen K.
    02-02-2018 15:02
    Het was een hele goede winkel en het was heel gezellig en ik werd goed geholpen
  • Ester B.
    01-02-2018 20:16
    Erg goeie service
  • Maud H.
    13-01-2018 16:59
    Super service
  • Silvie S.
    13-01-2018 16:58
    Super service!
  • Van leuven F.
    12-01-2018 17:21
    -
  • Iva H.
    12-01-2018 15:41
    Mooie jurken en goede service
  • Roby C.
    12-01-2018 15:38
    Nette prijzen
  • Saar Smets
    04-01-2018 20:41
    Een hele mooie wink
  • Henriette Mertens
    04-01-2018 19:59
    Goed geholpen, lekker kopje thee en keuze is gemaakt. Oh enne...iets te veel keuze, HAHA!
  • Kitty Van den Beucken
    04-01-2018 19:27
    Voor het eerst hier maar wat een gezellige winkel met een super leuke verkoopsters. Ze geven je alle tijd om te passen, ondertussen krijg je een lekker kopje thee te drinken. Veel advies maar toch de ruimte om je eigen keuze te maken Ik kom graag hier terug!!
  • Sandra V. Leeuwen
    04-01-2018 18:06
    Veel keuze, mooie prijsjes en een fijne service!
  • Merieke Grubben
    03-01-2018 15:38
    Wij zijn erg goed geholpen en het is een erg goede zaak!
  • Nancy roodbeen
    03-01-2018 15:02
    Prima service
  • Ramona Delnoy
    03-01-2018 13:45
    Super leuk winkeltje goed advies, nemen de tijd voor je, alles mag niks moet en heel veel bling bling ook voor in je haar. Echt een aanrader voor communie, gala , feestje enz enz.
  • Samanta Leclaire
    03-01-2018 13:40
    Super goed geholpen voor mijn galajurk. Ze nemen echt de tijd voor je en geven super goed advies. Echt een aanrader voor je galajurk te kopen.
  • Cindy De meijer
    03-01-2018 11:40
    Geweldig uniek en speciaal
  • Kamphues Demelza
    31-10-2017 11:44
    Echt een leuk betaalbaar winkel en heel vriendelijk
  • Marye Steeghs
    14-10-2017 11:05
    Geslaagd voor de perfecte outfit
  • Julia en melanie Julia en melanie
    11-05-2017 20:13
    Vonden het erg gezellig fijne hulp en konden leuk en gezellig alles passen. Was super leuk
  • Lenara Lenara
    11-05-2017 14:00
    Super
  • Maud Kleuskens
    10-05-2017 15:06
    Ik werd erg goed geholpen met erg goed advies door een heel sympathieke meid
  • Cay Stakenborg
    05-05-2017 14:08
    Ik vind het een super leuke winkel, het personeel is super spontaan en heel leuk! Een echte aanrader
  • Daphne Jaspers
    04-05-2017 20:42
    Ik vond het leuk, goede service, top winkel
  • Giselle Archer
    04-05-2017 20:40
    Leuke avond met mijn dochter gehad. Super veel keus en leuke prijzen. Geslaagd!!!
  • Naomi Peters
    04-05-2017 20:38
    Super geholpen en helemaal blij met mijn jurk!
  • Kimberley K.
    04-05-2017 13:38
    Leuke en Cole winkel
  • Turken L.
    04-05-2017 13:37
    Leuke winkel
  • Fleur F.
    23-04-2017 15:21
    Dat ik een super mooie jurk heb gekocht
  • Noa B.
    23-04-2017 14:01
    Ik vond het heel fijn hier, en er wordt veel aandacht aan je besteed. En ik heb mooie spullen gevonden
  • Bo S.
    23-04-2017 13:58
    Zeer fijne service
  • Géne Verbruggen
    20-04-2017 18:48
    Leuke jurken
  • Sharon Verbruggen
    20-04-2017 18:46
    Leuke en mooie jurken!
  • Sieglinde Mahy
    19-04-2017 17:23
    Super vriendelijk en heel behulpzaam. Wij komen zeker terug!
  • Anouk Aerts
    07-04-2017 17:56
    Ik say yes!
  • Britt Dierx
    07-04-2017 17:26
    Jurk, schoenen, tasje
  • Natasja N
    06-04-2017 20:36
    Mooie winkel met mooie jurken en goede hulp
  • Hobus Fenne
    06-04-2017 20:21
    Hele lieve en leuke werknemers
  • Ilse Smits
    06-04-2017 20:19
    Suuuuppperrrrrr
  • Fenna Jenniskens
    06-04-2017 19:49
    Super bedankt voor de goede hulp! Ik ben heel blij met mijn jurk!!
  • Cheyenne Cheyenne
    06-04-2017 19:45
    Heel gezellig en super hulp leuk dat jullie mensen drinken aanbieden
  • Jadie Jadie guntlisbergen
    06-04-2017 19:42
    Super hulp een paar jurken gepast en helemaal blij het was ook super leuk
  • Daphne Janssen
    06-04-2017 19:39
    Door de goede hulp ben ik geslaagd. Super erg bedankt.
  • Shelly de Beus
    06-04-2017 18:32
    Super hulp
  • Janneke Heijmanns
    06-04-2017 18:28
    Super leuk. En veel gepast
  • Tamara Heuts
    22-03-2017 14:38
    Fijne service
  • Suvaal M.
    18-03-2017 16:24
    Geweldige winkel. Fijne hulp in het kiezen van je jurk.
  • Maureen Velden
    18-03-2017 15:54
    Zeer behulpzame en enthousiaste verkoopsters. Een Aanrader!,,
  • Verlinden Britt
    17-03-2017 19:56
    .
  • Mirthe Maas
    17-03-2017 19:25
    Hele fijne winkel en goede service!!
  • Shenna Kiesbrink
    17-03-2017 18:13
    Erg goed geholpen, super aardig
  • Shauni Christis
    17-03-2017 18:06
    Ruime keus, vriendelijk personeel.
  • Mandy Gubbels
    17-03-2017 18:02
    Genoeg keuze aan alles. Ik was snel klaar, al na de tweede jurk.
  • Anke Absil
    17-03-2017 15:57
    Leuke jurken, supergoed Geholpen!
  • Fabiënne Verbugt
    17-03-2017 15:48
    Goed geslaagd,!
  • Lynn Fleuren
    17-03-2017 13:25
    Super!
  • Sjuulke Dirkx
    16-03-2017 21:04
    Goed geholpen
  • Zoë Schumans
    14-03-2017 16:20
    Super service
  • Nina Nina Boels
    12-03-2017 14:13
    Fijn geholpen, klantgericht, tijd genoeg om te passen, vond het gezellig en prettig hier en voelde mij op mijn gemak!
  • Pansters Zita
    10-03-2017 21:27
    Vriendelijk, behulpzaam, meelevend en aardig
  • Krisje, Ida, Suzanne, en Ingrid Khh
    10-03-2017 21:15
    We said yes to the dresses
  • Merel Leblanc
    10-03-2017 18:02
    Goede service en fijn geholpen, hebben verstand van wat ze verkopen. Echt aan te raden!
  • Gubbels Gubbels
    03-03-2017 20:50
    Was erg leuk en gezellig. Erg vriendelijk!
  • Tanja T.
    02-03-2017 20:44
    Veel keuze!
  • Julia Julia
    02-03-2017 17:52
    Goed geholpen en er zijn erg veel en erg mooie jurken
  • Julia Julia
    02-03-2017 17:49
    Erg veel erg en heel veel mooie
  • Fleur van den Berkmortel
    02-03-2017 17:40
    Ik vond het een zeer aantrekkelijke winkel. Leuke jurken en goeie hulp, ik ben heel goed geslaagd hier!!! Het is zeker een aanrader ❤❤❤ Het was een leuke ervaring dat ik hier was.
  • van Horen Linda
    25-02-2017 15:46
    Helemaal klaar voor een geslaagd gala.
  • Gaby Pluijm
    25-02-2017 12:44
    Hele fijne ervaring, leuke mensen en ik ben helemaal geslaagd voor het gala. Heel erg bedankt
  • Danielle Leijser
    24-02-2017 16:05
    Goede hulp gekregen met het passen van de jurk!
  • Rosalie Rubie
    24-02-2017 15:36
    Leuke winkel
  • Myrthe Zwart
    24-02-2017 15:21
    Heel klantvriendelijk, goed advies en heel veel leuke jurken!!!
  • Kyra van der Heijden
    24-02-2017 15:18
    Goed geholpen
  • Vonnie Vonnie bergthaler
    24-02-2017 15:15
    Super leuke winkel met heel veel keuze! En natuurlijk geslaagd voor mijn trouwjurk
  • Pien Kerkhofs
    24-02-2017 14:38
    Heel fijn personeel! Super veel mooie jurken!
  • Mica Engels
    23-02-2017 19:02
    Hele goede service. Hele leuke jurk gevonden. Topp!
  • Fenne Janssen
    17-02-2017 21:04
    Leuke collectie en super goed geholpen!
  • Lieke Degroot
    17-02-2017 20:54
    Het personeel is super vriendelijk. Ze staan de heletijd oor jeklaaren ze helpen je zoveel ze kunnen. Ook krijg je altijd een eerlijke mening wat erg fijn is. De service krijgt het een 10+, heel erg goed en vriendelijk.
  • Maxime Van oijen
    17-02-2017 18:40
    Super geholpen.leuke zaak
  • Esmee Hintzen
    16-02-2017 16:12
    Mooie jurken, fijne service!
  • Bla Bla
    15-02-2017 11:14
    Goede service
  • Mireille Van de Riet
    14-02-2017 18:50
    Geweldig geholpen, super winkel en Suzanne is Top! Dank je wel!
  • Mohren Carola
    11-02-2017 14:33
    Compleet mooi
  • Jolanda Janssen
    10-02-2017 11:37
    3x op korte termijn bij Masu geweest. Telkens geweldige hulp gekregen en top meegedacht door de dames. Meer dan super geslaagd voor mijn trouwjurk. Foto volgt eind van de zomer.
  • Violet Heintges
    07-02-2017 16:24
    Super leuke winkel. Vooral heel fijn personeel. Ze nemen de tijd voor je
  • Romy Poulissen
    05-02-2017 12:54
    Goede hulp en advies
  • Lotte en Mirielle Van der heiden
    03-02-2017 20:45
    Errug leuke winkel, gezellig, koffie / thee staat klaar. Goede adviezen en service. Ga zo Door! Groetjes.
  • Jasmijn Vestjens
    03-02-2017 16:19
    Goede en vriendelijke service, duidelijke passie
  • Kaily Kaily holthuijsen
    03-02-2017 15:11
    Super leuke winkel met super leuke jurken! En ook nog eens kei gezellig ❤
  • Voermans Naomi
    01-02-2017 15:57
    Top jurk uitgekozen
  • Kelly Van Den Goor
    01-02-2017 14:49
    Jullie hebben mij goed geholpen!
  • Sandra P
    01-02-2017 11:45
    Top Service!
  • Robbie Bianca
    01-02-2017 11:19
    Geweldige winkel
  • Shoshoni van de Venn Shoshoni
    27-01-2017 16:35
    Ik vind dat jullie me goed hebben geholpen en erg sociaal zijn.
  • Nynke P.
    27-01-2017 15:20
    Zeer vriendelijk personeel, mooie jurken! Heel blij met mijn aankoop.
  • Wendy W.
    27-01-2017 14:02
    Ik ben hartstikke tevreden over de goede service en vriendelijke behulpzaamheid van het team van Masu.
  • Anneke Kuijpers
    27-01-2017 11:23
    Mooie jurken en goede service
  • Chantal Haenen
    26-01-2017 19:41
    Mooie jurken voor een leuke prijs. Super Service!
  • Nicole Nicole
    26-01-2017 19:35
    Dank je voor het goede advies!
  • Desiree Schroeder
    24-01-2017 17:34
    Prachtige jurk gescoord in een ontspannen Sfeer! Dankjewel voor het goede advies !
  • Gwen v.
    20-01-2017 19:56
    Super gastvrij en leuke jurken! Accessoires is veel keus in en heel mooi.
  • Rosbender A.
    20-01-2017 19:16
    Super service en vriendelijk geholpen!
  • Steegs Steegs
    19-01-2017 20:07
    Super goed geholpen, wat een engelen geduld! Maar ze zijn beide geslaagd!!
  • Felicia Felicia
    18-01-2017 13:48
    Super service , meteen geslaagd! Dankjewel
  • Baselier Eva
    14-01-2017 17:24
    Vandaag geholpen voor een jurk voor een bruiloft, ik werd erg goed geholpen. Ze namen erg de tijd voor me
  • Marieke Dings
    14-01-2017 17:06
    Geweldige service erg vriendelijk
  • M Kessels
    14-01-2017 15:47
    Goede prijzen, goede service!
  • V M
    13-01-2017 13:44
    Goede Service!
  • Petra K.
    11-01-2017 12:35
    Weer een mooie jurk voor een mooie prijs. Verheug me erop 'm te dragen.
  • Eveline B.
    11-01-2017 12:32
    Superleuke ochtend galajurken passen én kopen bij dit kleine maar gezellige winkeltje met behulpzaam en kundig personeel. Goed geslaagd!
  • Susanne Nijveld
    11-01-2017 12:29
    Kleine winkel maar enorme keus! Ook sieraden, tasjes, schoenen, etc. Leuk personeel. Maakt je outfit voor een gala-avond compleet!
  • Zoë Wilbers
    11-01-2017 12:21
    Super veel keus, lang en kort. Lang staan wikken en wegen met een hele paskamer vol jurken. Medewerkers helpen graag en zijn supervriendelijk en zijn niet bang om hun mening te geven. Zeker een Aanrader! En als je moet wachten als iemand past, kun je wegzwijmelen bij de superxcbatyige baby-bruidsmeisje Jurkjes! Aanrader!
  • Celine Tijssen
    06-01-2017 18:38
    Supermooie jurk gekocht voor het eindgala! Erg gastvriendelijk en goed geholpen, bedankt!
  • Marion Holthuijsen
    06-01-2017 15:28
    Weer goed geslaagd bij jullie voor een Swaree jurk! Vaste prik, altijd prijs! Tot volgend jaar.
  • Kessels Britt
    06-01-2017 15:06
    .
  • H Britt
    06-01-2017 15:05
    Top winkel! Fijn geholpen.
  • Jenny Jenny Friesen
    03-01-2017 12:14
    Hele mooie jurken en vriendelijk personeel
  • Macy en femke Macy en femke
    30-12-2016 13:14
    Super leuke zaak met leuke spullen
  • Janssen Romy
    29-12-2016 17:27
    Personeel helpt je goed, vriendelijk. Favoriete winkel om jurkjes te kopen!!
  • Isabelle Manders
    28-12-2016 18:12
    Heel vriendelijk, goede service. Zeker geslaagd! Niet al te duur.
  • Sandra Van mun
    28-12-2016 17:26
    Goede service
  • Amy van Rooij
    28-12-2016 17:23
    Super service en klantvriendelijkheid
  • Dianne Graven
    28-12-2016 16:59
    Super fijn geholpen
  • Iris Hectors
    28-12-2016 15:56
    heel behulpzaam en klantvriendelijk en ze gaf goed advies
  • M Mariska
    28-12-2016 14:25
    Mooie winkel waarin we heel behulpzaam en met veel aandacht en geduld worden geholpen. En er wordt ook nog extra voor jurken gezocht wanneer het nodig is. Bedankt!!!!
  • Marjon Peeters
    28-12-2016 12:01
    Bedankt voor de fijne service. Een leuke winkel voor ieder budget
  • A Winkelmolen
    16-12-2016 18:55
    Zeer goed advies en goede begeleiding
  • . Joyce en angeliqeu
    16-12-2016 14:54
    Super service mooie kleding
  • Marlissa Van duijnen
    16-12-2016 12:48
  • Kim Franssen
    15-12-2016 18:36
    Super service en het was een gezellig uurtje
  • Luca E.
    09-12-2016 20:25
    Erg fijne winkel en fijn personeel. Een van de eerste keren dat ik "shoppen" leuk vond.
  • Julia D.
    09-12-2016 20:22
    Veel aanbod aan jurken, fijne prijzen, en erg vriendelijk personeel.
  • op 't Root R.
    09-12-2016 20:20
    Zeer vriendelijk personeel. Grote aanbieding aan jurken en pakken.
  • Nienke Lemmen
    09-12-2016 17:37
    Erg fijn geholpen met het uitzoeken voor mijn galajurk
  • Sabrina Davans
    09-12-2016 16:02
    Super service van een hele lieve meid! Prachtige jurken en genoeg keuze!
  • Czubak Wanda
    02-12-2016 18:22
    Goede service!
  • Vriens Ilse
    24-11-2016 17:32
    Hele leuke jurken!
  • Jolanda Theunissen
    23-11-2016 15:29
    Geweldig geholpen en super geslaagd
  • Chantal M
    22-11-2016 16:55
    Geslaagd voor een mooie jurk. Super service en super goed geholpen.. Dank jullie wel..
  • Susan FV
    22-11-2016 12:21
    Toppie geholpen! Super winkel om een galajurk te kopen. Keuze voor veel maten en kleuren.
  • H B.
    11-11-2016 18:24
    Super leuke winkel wouw !!!!!!!
  • Jamila B.
    11-11-2016 16:44
    Super ontvangst en hulp van de dames! En gelijk geslaagd voor een prachtige jurk, bolero en sieraden!! Helemaal blij, heel erg bedankt voor alle hulp en advies!
  • Manon Burhenne
    10-11-2016 15:59
    Super leuk personeel! TOP geholpen!
  • Toon R
    09-11-2016 17:26
    Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe pak. Het staat als gegoten, dankzij jullie goede advies. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker weer terug.
  • Senna S.
    09-11-2016 15:59
    Super leuke en gezellige sfeer in de winkel!
  • Hua H.
    09-11-2016 15:58
    Super gezellig, goede sfeer en klantvriendelijk
  • Leon Wolters
    29-10-2016 14:29
    Zeer te vrede goed geholpen super
  • Kieboom Xena
    28-10-2016 15:43
    .
  • Cuijpers L.
    26-10-2016 14:10
    Super goede service! Dankjewel :)
  • Verhees T.
    26-10-2016 14:09
    Goed geslaagd!
  • Sander Heeskens
    26-10-2016 11:33
    Zeer fijne winkel, fijn personeel, goede producten voor een faire prijs
  • Takken Ilona
    25-10-2016 12:39
    Uitstekend
  • Geraets Evi
    25-10-2016 12:16
    Mooie jurken en zeer vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen en geadviseerd.
  • Shannen T.
    20-10-2016 16:53
    Top winkel, heel Klantvriendelijk!
  • Wafae Achak
    20-10-2016 15:14
    Leuke winkel
  • Rana Matrood
    20-10-2016 15:06
    Het wassen hel erg leuk