Voordelige en mooie herenpakken vindt u bij Masu

Naast gelegenheidsjurken is Masu tevens het adres voor herenpakken nabij Venlo. Deze gelegenheidskostuums voor mannen bieden we in onze winkel in Panningen aan tegen zeer scherpe prijzen. Ideaal wanneer u niet veel te besteden heeft of het gewoon graag wat goedkoper houdt. De prijs doet zeker niet af aan de pracht en de kwaliteit van de pakken.

Diverse trouwpakken en galapakken

In totaal hebben wij zo’n 15 verschillende tweedelige herenkostuums op voorraad die allen onder de €95,00 kosten. Deze exemplaren zijn elk verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en maten én zijn ideaal als trouwpak of galapak. Voor andere gelegenheden kunt u ze natuurlijk ook aanschaffen. Kies uw favoriete pak uit en we kijken samen hoe deze staat. We geven u graag advies om tot de perfecte outfit te komen. Heeft u een uitdossing gevonden die volmaaktbij u past? Dan zullen wij het betreffende kostuum in de juiste maat en kleur voor u bestellen.

Past een grijs exemplaar u bijvoorbeeld voortreffelijk, maar wilt u deze liever in het zwart? Bij ons is veel mogelijk. Bekijk op onze foto’s in welke kleuren we de herenpakken nog meer hebben en maak uw uiteindelijke keuze. De kostuums hebben we binnen 1 à 2 weken al bij ons in huis. We houden u hier vanzelfsprekend van op de hoogte.

Accessoires voor bij uw kostuum

Maak uw outfit compleet met onze nette schoenen die gegarandeerd passen bij elk pak. Uiteraard mag een mooie stropdas of vlinderstrik ook niet ontbreken aan uw kostuum. Deze hebben wij in allerlei soorten en maten. Heeft u nog geen fraai overhemd voor onder het pak? Daarvoor kunt u evengoed bij Masu in Panningen terecht!

Kom gerust eens langs in onze winkel nabij Venlo om de herenpakken te bekijken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 085-2082872 of door een bericht achter te laten via het contactformulier. We staan u spoedig te woord.