Galajurken van Masu voor betaalbare prijzen

Heeft u binnenkort een gala of een andere speciale gelegenheid op de agenda staan, waarvoor u er op uw best uit wilt zien? Voor galajurken nabij Venlo kunt u terecht bij Masu. Onze galazaak is gevestigd in Panningen en biedt een verscheidenheid aan avondjurken. Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat steevast centraal.

Enorme voorraad aan avondjurken

Voor een chique feest wenst u natuurlijk wel een perfecte outfit. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een schoolgala, bedrijfsgala, een benefietgala of uitreiking. Wij hebben altijd 1.500 jurken direct op voorraad, waardoor u in onze winkel vast en zeker een exemplaar naar uw wensen en voor uw gelegenheid vindt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel lange galajurken of korte galajurken. Zo hebben we tevens cocktailjurken in ons assortiment. Alle gelegenheidsjurken zijn van hoge kwaliteit én voorzien van een scherp prijskaartje. De korte jurken kosten tussen de €20,00 en €125,00 en lange avondjurken tussen de €40,00 en €145,00 (met hoge uitzondering max. €195,00). Daarbij zijn de jurken verkrijgbaar in extra kleine maten, maar ook in de grotere maten. En om de exclusiviteit te waarborgen, komt elke jurk slechts 1 à 2 keer binnen en houden wij bij naar welk gala de exclusieve jurken gaan.

Bijpassende gala-accessoires

Maak uw outfit helemaal af met een van onze gala-accessoires. We verkopen bijpassende bolerojasjes, schoenen en clutches. Zelfs voor sieraden met strass-steentjes en voor haarmode bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verlaat u onze boetiek met een compleet galakostuum.

Topservice voor iedereen

De galajurken mag u zo vaak komen passen als u wilt. Wel benadrukken wij dat wanneer u de feestjurk eenmaal koopt, u deze niet meer kunt terugbrengen. Dit om misbruik te voorkomen. Blijkt er iets kapot te zijn aan het kledingstuk? Dan zullen we deze uiteraard kosteloos voor u laten repareren of omruilen. Kunt u niet direct uw droomjurk vinden in onze galawinkel nabij Venlo? Wij gaan graag voor u op zoek! Mannen kunnen eveneens bij ons terecht voor het kopen van een galapak.

Hier bij Masu vinden we bovendien dat jurken absoluut niet alleen voor vrouwen zijn weggelegd. Wij dragen iedereen met een voorkeur voor jurken een warm hart toe. Alle mensen zijn van harte welkom! Zonder afspraak kunt u gewoon binnen komen lopen. Heeft u meer hulp nodig of wilt u gewoon liever op afspraak komen? Dan is dat natuurlijk mogelijk.

Kom langs bij ons in Panningen als u benieuwd bent naar onze collectie. Heeft u nog vragen over onze goedkope galajurken? Bel ons via het telefoonnummer 085-2082872 of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u met alle liefde verder. Vergeet ons niet op Facebook te volgen!