Communiekleding voor uw kind bij Masu

Wilt u uw kind kennis laten maken met het geloof door middel van een communie? Dan is een representatieve outfit zeker niet verkeerd. Bij Masu vindt u diverse communiekleding nabij Venlo voor uw zoon of dochter. Deze jurkjes en pakken van kwaliteit bieden we te allen tijde aan tegen de allerlaagste prijzen.

Communiejurken en communiepakken

Vaak is het vinden van geschikte communiepakken of communiejurken een hele zoektocht. Wij maken het u graag wat makkelijker door u een veelzijdig en betaalbaar assortiment aan te bieden. Zo verkopen we kinderpakken v.a. €35,00 (enkele maanden tot peuter) tot €55,00/€65,00 (overige kindermaten) en doopjurken tussen de €20,00 en €65,00. Communiejurken zijn max. €99,00. In principe hebben we diverse outfits voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Onze communiekleding is daardoor geschikt voor alle drie de stappen die onder een communie vallen. Dus de doop, het deelnemen aan de maaltijd van de Heer, en het vormsel.

Tijdens uw bezoek geven we u gepast advies en denken we met u mee. Voor uw zoon hebben we een aantal mooie overhemden klaarliggen, zodat we u het totaalplaatje kunnen laten zien. Natuurlijk kunt u een van deze blouses ook bij ons kopen. De jongenspakken zijn beschikbaar in diverse kleuren (grijs, antraciet, wit, crème, zwart, donkerblauw, koningsblauw, etc.) en bestaan altijd uit 5 delen (broek, blouse, gilet, jasje, strik/stropdas).

Accessoires voor communie

Wanneer u voor het aanschaffen van een uitdossing voor deze bijzondere gelegenheid naar Masu nabij Venlo komt, kunt u met een complete outfit de deur uitgaan. Wij hebben namelijk verschillende communieaccessoires in onze collectie. Denk hierbij aan schoenen (voor zowel jongens als meisjes), hoepelrokken, bolero’s, bontjes, handschoenen en parapluutjes. Daarbij hebben we een verscheidenheid aan haarmode als tiara’s, kroontjes en curlies.

Wilt u meer weten over onze communiekleding? Bel naar 085-2082872 of plaats een reactie via het contactformulier. Tijdens openingstijden verwelkomen we u graag in onze speciaalzaak in Panningen.