Masu is hét adres voor goedkope trouwjurken

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog naar een bruidsjurk voor een fijn prijsje? Bij Masu vindt u een leuke en betaalbare collectie trouwjurken nabij Venlo. Onze bruidswinkel is gevestigd in Panningen en staat voor bruidsmode tegen een scherpe prijs. Wij doen er alles aan om de mooiste dag van uw leven nóg mooier te maken.

Budgetjurken in elke maat

Een trouwjurk is uiteraard onmisbaar voor uw bruiloft. Helaas is het zo dat niet iedereen het even breed heeft. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd personen die voor een tweede of zelfs derde keer gaan trouwen en het allemaal niet meer zo bont willen maken. Speciaal voor deze bruiden hebben wij goedkope bruidskleding op de markt gebracht. Wij verkopen al trouwjurken onder de €80,00 en ons duurste exemplaar is nog steeds slechts €700,00. Bovendien beschikken we zelfs over de allerkleinste en de grotere maatjes. Korte trouwjurken vindt u eveneens in onze collectie.

Wanneer u langskomt in de winkel, adviseren we u graag uitgebreid. Vandaar dat wij u vragen een afspraak te maken, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen en de mooiste paskamer vrij kunnen houden. Uw wensen en smaak staan vanzelfsprekend altijd centraal. Zit uw droomjurk er niet tussen? Dan doen wij er alles aan om deze voor u te vinden. Tussendoor houden we u op de hoogte van onze vondsten. We denken tenslotte graag met u mee.

Complete trouwoutfit

Onze specialisten kunnen er tevens voor zorgen dat uw bruidsmeisje of bruidsjonker voorzien is van een bijpassende outfit. In onze trouwwinkel nabij Venlo hebben we een aparte afdeling voor kinderbruidsmode. Daarbij hebben we een ruim assortiment aan bruidsaccessoires, waardoor u uw eigen bruidskostuum helemaal compleet kunt maken. Voor bruidegoms hebben we diverse trouwpakken beschikbaar.

Meer weten over onze trouwjurken? Of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085-2082872 of via het contactformulier. Tijdens openingstijden nodigen we u graag uit voor een bezoekje aan onze bruidsboetiek.