Masu biedt een verscheidenheid aan bruidsaccessoires

Zoekt u naar bijpassende en voordelige bruidsaccessoires nabij Venlo? Kom dan eens langs in de bruidszaak van Masu in Panningen en u zult gegarandeerd slagen voor een leuke prijs. Daarbij kunt u bij ons zelfs terecht om uw totale outfit te kopen. We zijn namelijk tevens het adres voor uw trouwjurken, trouwpakken en kinderbruidskleding.

Accessoires voor bruid, bruidegom en bruidskinderen

Met onze trouwaccessoires maakt u het plaatje compleet. De trouwjurk is per slot van rekening slechts één deel van de volledige look. Wij verkopen bijbehorende artikelen als schoenen, tasjes, portemonnees, bolero’s, bontjes, handschoenen, sjaals en bruidssieraden (waaronder strass-sieraden). Bovendien heeft u een uitgebreide keuze uit haarmode met onder andere curlies, tiara’s en kroontjes. Met deze bruidsaccessoires kunt u uw eigen haar of dat van uw bruidsmeisjes mooi opsteken.

De bruid is bovendien niet de enige die op de grote dag moet stralen! Voor de bruidegom hebben we naast schoenen ookoverhemden, stropdassen, strikjes. Zo kan hij zijn trouwpak net dat beetje extra stijl geven. En voor kinderen zoals bloemenmeisjes, ringdragers en bruidsjonkers vindt u in onze winkel eveneens een leuk en betaalbaar aanbod accessoires.

Ook voor bruiloftsbenodigdheden

Wij hebben evengoed aan een aantal benodigdheden voor uw bruiloft gedacht. Een ringkussen zult u vast en zeker nodig hebben wanneer u besluit elkaar het ja-woord te geven. Daarnaast hebben we een aantal artikelen die uw grote dag écht af maken. Zo hebben we prachtige strooimandjes, zodat de bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers bloemblaadjes op het pad naar het altaar kunnen strooien. Of wat dacht u van bruidssuikerzakjes die u kunt vullen met bruidssuiker als huwelijksbedankje voor uw gasten?

Heeft u nog vragen over onze bruidsaccessoires? Dan kunt u bellen naar 085-2082872 of het contactformulier invullen. Kom gerust eens langs in onze bruidswinkel nabij Venlo!